Μενού Προϊόντων

Ειδήσεις

Λίστα Επικοινωνίας

EnCurve Διαθερμία βραχέων κυμάτων

Εταιρεία: LUTRONIC
Το EnCurve είναι ο εύκολος και άνετος τρόπος για τη μείωση των λιποκυττάρων μέσω της απόπτωσης, με την εφαρμογή επαγωγικών βραχέων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων προκαλώντας τοπική υπερθερμία. Η λειτουργία του EnCurve μέσω ελεγχόμενης διοχέτευσης ενέργειας δρα στοχευμένα και σε βάθος στα λιποκύτταρα. το EnCurve χρησιμοποιεί μια εξειδικευμένη συχνότητα (27,12 MHz) για να στοχεύσει επιλεκτικά και να θερμάνει τα  λιποκύτταρα στη βέλτιστη θερμοκρασία ώστε να προκαλέσει μετουσίωση των κυττάρων, οδηγώντας τα σε κυτταρικό θάνατο. 
 
ΑΝΕΣΗ  & ΕΥΚΟΛΙΑ
Τι πιο ωραίος τρόπος για την φροντίδα των ασθενών σας από την χρήση του EnCurve,  που όχι μόνο είναι εύκολο στην χρήση του, αλλά παρέχει την απόλυτη χαλάρωση και τον ελάχιστο πόνο σε αυτούς. Η εύκολη χρήση της οθόνης αφής σε συνδυασμό με το εργονομικό αρθρωτό βραχίονα παρέχουν εύκολη πρόσβαση και κυκλοφορία του αέρα στην κεφαλή η οποία προσαρμόζεται σε όλους τους σωματότυπους

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
Τα ραδιοκύματα μέσω απαγωγής διεισδύουν βαθιά μέσα στον ιστό, στοχεύοντας τα λιποκυττάρα. Τα λιποκύτταρα διεγείρονται  και ταλαντώνονται γρήγορα προκαλώντας τοπική υπερθερμία μέσω της τριβής. Η θερμοκρασία των λιποκυττάρων αυξάνεται στους 45 βαθμούς, στο οποίο σημείο τα κύτταρα αλλάζουν σύσταση. Αυτή η αλλαγή προκαλεί αλλαγές στην δομή της μεμβράνη των λιποκυττάρων, η οποία οδηγεί σε απόπτωση (κυτταρικός θάνατος), με αποβολή του ενδοκυτταρικού λιπιδίου. Το σώμα τότε αναλαμβάνει μέσω της φυσικής διαδικασίας της φαγοκυττάρωσης, απομακρύνοντας τα κατεστραμμένα κύτταρα μόνημα.
 
ΓΙΑΤΙ ΤΑ 27.12 MHZ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ
Η συχνότητα των 27,12 MHz είναι αυτή που έχει την καλύτερη δυνατή απορρόφηση από τα λιποκύτταρα. Ως αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να ανταποκρίνονται καλυτερα στην απορόφηση της ενέργειας από ότι τα κύτταρα της επιδερμίδας, του χορίου, ή των μύων καθιστώντας αυτή τη συχνότητα ως ιδανική για να στοχεύσουμε ακριβώς τα λιποκύτταρα. Τα βραχέα κυμάτα μέσω της απαγωγικής απόπτωσης προκαλούν αύξηση της θερμοκρασίας των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα την καταστροφή των λιποκυττάρων τοπικά. 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 
  • Οικονομικό και εύκολο στο χειρισμό
  • Η Τέλεια Συχνότητα η οποία είναι αποτελεσματική στην καταστροφή των λιποκυττάρων, προστατεύοντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα και το χόριο.
  • Έξυπνες λειτουργίες επιτρέπουν την αυτόματη προσαρμογή των επιπέδων ενέργειας για να ελαχιστοποιηθεί η απώλεια ενέργειας.
  • Δεν έχει αναλώσιμα.
  • Εξατομικευμένη Αντίσταση- Συγχρονισμός Εφαρμογών (PISA) διασφαλίζει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα της θεραπείας.
  • Ασφάλεια!!! Αφήνετε τον ασθενή χωρίς επιτήρηση, γνωρίζοντας ότι η λειτουργία προστασίας με αέρα εφαρμόζεται κατά την διάρκεια της εφαρμογής   για να εξαλείψει τον ιδρώτα στον ιστό, για μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση.

Μέθοδος λειτουργείας : Απόπτωση λιποκκυτάρων μέσω επαγωγικής ηλεκτρομαγνητικής υπερθερμίας
Συχνότητα : 27,12 MHz
Ισχύς εξόδου :  Max. 200W
Εφαρμογή : Κοιλιακή χώρα

Χρήσιμοι ιστότοποι-links

Πολιτική και όροι χρήσης

Διαβάστε την πολιτική και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επικοινωνία και χάρτης τοποθεσίας

SOLUTION MEDICAL CARE  Εισαγωγή-Εμπορία Ιατρικών Ειδών- Κεντρικό: Χαλκιδικής 51, TK.55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Τηλ: 2310 303013, 2310 943313, Fax:2310 935845-Υποκατάστημα: Αγ. Κωνσταντίνου 19, ΤΚ.16346, Ηλιούπολη Αθήνας, Τηλ:210 6532561, Fax:2109767343
Δείτε τα πλήρη στοιχεία και χάρτη θέσης...