Μενού Προϊόντων

Ειδήσεις

Λίστα Επικοινωνίας

Solar GI Μανομετρία Οισοφάγου και ορθού

Το Solar GI είναι ένα σύστημα, που προσφέρει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για τις σύγχρονες μελέτες μανομετρίας. Το σύστημα αναπτύσσεται σε στενή συνεργασία με τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία, και παρέχει την ασυναγώνιστη ευελιξία στη διαμόρφωση ενός συστήματος στην ικανοποίηση όλων των συγκεκριμένων διαγνωστικών αναγκών σας.

Μια εκτενής βάση δεδομένων σας επιτρέπει την εύκολη είσοδο και ανάκτηση του δημογραφικών στοιχείων του ασθενή. Οι επιλογές φίλτρων και ερωτήσεων διευκολύνουν την ταξινόμηση των ομάδων των ασθενών για τη στατιστική τους ανάλυση, πχ: τύπος εξέτασης, γένος, ημερομηνία γέννησης και όλες οι παράμετροι της έρευνας.

Οι λειτουργίες, διάγνωσης και σχολίων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσετε υπομνήματα. Όλες οι πληροφορίες ασθενών αποθηκεύονται σε μια θέση, και έτσι δεν χρειάζεστε άλλα προγράμματα επεξεργασίας κειμένου. Τα ακατέργαστα στοιχεία, το δημογραφικά στοιχεία των ασθενών και οι παράμετροι της εξέτασης μπορούν να επιλεχτούν και να εξαχθούν γρήγορα και εύκολα σε άλλα αρχεία κειμένου και βάσης δεδομένων. Οι καμπύλες έρευνας μπορούν να εξαχθούν σε μορφή JPEG και BMP, με ένα απλό πάτημα του ποντικιού, το οποίο είναι ένα ιδανικό εργαλείο για τις παρουσιάσεις σας σε Powerpoint.

Ο τηλεχειρισμός σας επιτρέπει να μένετε κοντά στους ασθενείς σας.
Μόνο με τέσσερα κουμπιά μπορείτε να εκτελέσετε την έρευνάς σας.


Μέτρηση & ανάλυση
UES manometry
Οισοφαγική Μανομετρία
LES manometry
Antroduodenal manometry
Sphincter of Oddi manometry
Μανομετρία Παχέος εντέρου
Ορθοπρωκτική Μανομετρία
Βιοανάδραση

Νευρογαστρεντερολογία
Στη διάγνωση διαταραχών του πυελικού εδάφους, οι ορθοπρωκτικές έρευνες συνδυάζονται όλο και περισσότερο με μελέτες, για να ερευνηθούν οι νευρολογικές ανωμαλίες. Οι νευρολογικές μελέτες μπορούν να βελτιώσουν κατά πολύ την ποιότητα της διάγνωσης. Το Solar GI μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διέγερση και για τις παρακάτω μελέτες EMG: Free running EMG, Pudendal Nerve Stimulation (PNS), Motor Nerve Conduction, Sacral Reflex και Sensory Threshold*.

Ένα διαγνωστικό σύστημα δεν πρέπει να λειτουργεί μόνο του. Χρειάζεται συνδέσεις με άλλα τμήματα νοσοκομείων καθώς επίσης και τον εξωτερικό κόσμο. Εκτός από τις εκτενείς ικανότητες δικτύωσης, η ΜΜS προσφέρει την αποδεδειγμένη συνδεσιμότητα στο σύστημα πληροφοριών του νοσοκομείου σας (HIS).

Βιντεο-Μανομετρία
Προηγμένες ψηφιακές εικόνες (X-ray), σε συνδυασμό με το Solar GI, διευκολύνουν τη διάγνωση αναταραχών κατάποσης και defecation. Απλές  εικόνες βίντεο ή σύνθετες cine loops  μεταλλάσσονται σε πραγματικό χρόνο.

Ψηφιακό plug-and-play σύστημα που μετράει πάνω από 32 κανάλια συμπεριλαμβάνοντας πιέσεις, κατάποση & αναπνοή, και EMG.
Πλήρεις μετρήσεις και αναλύσεις γαστρεντερικών διαταραχών.
Προσαρμοσμένα αποτελέσματα, εκθέσεις και τυποποιημένα υπομνήματα.
Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε εκτενής πληροφορίες ασθενών.
Το λογισμικό του Solar GI διαθέσιμο σε περισσότερες από 15 γλώσσες.
Κέρδος χρόνου. Ένας χρήστης μπορεί να εκτελέσει την έρευνα με τον τηλεχειρισμό.
Εκτεταμένη βιβλιοθήκη καθετήρων.
Πλήρως αναβαθμίσιμο σε σύστημα νευρολογικό, Βίντεο και δυνατότητα δικτύωσης.
Επεκτάσιμο για τις ερευνητικές μελέτες, TMPD, Barostat και colonic manometry.

Χρήσιμοι ιστότοποι-links

Πολιτική και όροι χρήσης

Διαβάστε την πολιτική και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επικοινωνία και χάρτης τοποθεσίας

SOLUTION MEDICAL CARE  Εισαγωγή-Εμπορία Ιατρικών Ειδών- Κεντρικό: Χαλκιδικής 51, TK.55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Τηλ: 2310 303013, 2310 943313, Fax:2310 935845-Υποκατάστημα: Αγ. Κωνσταντίνου 19, ΤΚ.16346, Ηλιούπολη Αθήνας, Τηλ:210 6532561, Fax:2109767343
Δείτε τα πλήρη στοιχεία και χάρτη θέσης...