Μενού Προϊόντων

Ειδήσεις

Λίστα Επικοινωνίας

Συσκευές στυτικής δυσλειτουργίας

Μη επεμβατική συσκευή που χρησιμοποιείται μετά από σύσταση γιατρού, σε περιπτώσεις δυσλειτουργίας στύσης όταν δεν ενδείκνυται φαρμακευτική ή χειρουργική θεραπεία.

Η συσκευή Active Erection System® είναι μια ειδικά σχεδιασμένη αντλία η οποία βασίζεται στην αρχή της αρνητικής πίεσης.Δημιουργεί κενό με το οποίο τραβά αίμα στο πέος με σκοπό την επίτευξη στύσης.
Στη συνέχεια, η στύση διατηρείται για διάστημα μέχρι και 30 λεπτά με τη βοήθεια ενός ελαστικού δακτυλίου στη βάση του πέους.
Ο ελαστικός δαχτύλιος επιβραδύνει τη ροή αίματος για να κρατήσει την στύση.

Η μέθοδος είναι ασφαλής, και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε περισσότερο από το 90% των ασθενών που την έχουν εφαρμόσει. 

Οι λόγοι για τα προβλήματα στύσης, μπορεί να είναι ο διαβήτης, οι αγγειακές βλάβες, η χειρουργική επέμβαση για προστάτη, τραυματισμοί νωτιαίου μυελού,ορμονική διαταραχή, οινόπνευμα ή κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών, κάπνισμα ή παρενέργειες από φάρμακα. Tο Active Erection System μπορεί να καθαριστεί απλά με ένα απαλό σαπούνι και ζεστό νερό.

Όλα τα μέρη,το τζέλ και τα δαχτυλίδια μπορούν να παραγγελθούν και ξεχωριστά εάν είναι απαραίτητο. 

Η αντλία Active erection υπάγεται στα ιατροτεχνολογικά προϊόντα (Medical device class II CE)

Η συσκευή Viberect είναι μια εύκολη μέθοδος υποκίνησης νεύρων, παρόμοια με τη σεξουαλική επαφή ή τη χειρωνακτική υποκίνηση που βοηθά να ενεργοποιηθούν οι δέκτες νεύρων που βρίσκονται στην επιφάνεια του πέους. Αυτά τα νεύρα επικοινωνούν με τα σεξουαλικά κέντρα του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού. Η ενεργοποίηση και η έναρξη των σεξουαλικών αντανακλάσεων (pudendocavernosus & bulbocavernosus) από τη συσκευή Viberect βοήθα να αρχίσει η στύση,  η ακαμψία, ο οργασμός  και η εκσπερμάτωση. Αυτή η συσκευή σχεδιάστηκε από ουρολόγους που ειδικεύονται στη σεξουαλική δυσλειτουργία για να βοηθήσει τα άτομα να ωφεληθούν από αυτήν, με  ευκολία στην άνεση του σπιτιού τους. 
Η συσκευή Viberect ® είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας  που προορίζεται για να προκαλέσει στυτικό ερεθισμό σε περιπτώσεις στυτικής  δυσλειτουργίας. Έχει CE επικυρωμένο από το αμερικανικό FDA, το υπουργείο υγείας  του Καναδά  και το TGA (Αυστραλία) ως κατηγορία ΙΙ ιατρικών συσκευών. 
Η συσκευή Viberect λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταριές .
Η πλήρης φόρτιση διαρκεί 6-8 ώρες . Η πλήρης χρήση διαρκή 30 λεπτά μέχρι την εκφορτιση των μπαταριών.

“published success rate from viberect X3 is 80% in men with injury above T10 level.  People below T10 injury don't respond at all.  Viberect X3 does not work with all SCI”

Αντιμετωπίστε τη Νόσος Περονή(Peyronies) αποτελεσματικά και γρήγορα. Το Extender Pro σε συνδυασμό με μια ισχυρή ώθηση βιταμίνης E ™ φόρμουλα για τη θεραπεία της καμπυλότητας του πέους. Αυτή η συσκευή έχει μέγιστη προέκταση μήκους 12 ίντσες  .

Θεραπεία με το Extender
To  Extender αποδείχτηκε πιο αποτελεσματικό για την μόνιμη θεραπεία της νόσου του  Peyronie από κάποιες χειρουργικές επεμβάσεις. Τα αποτελέσματα των test πραγμα τοποιηθηκαν από τους γιατρούς J. Ruiz-Romero και J. Ponce de León Roca.  
Η συνεχής έλξη με το Extender® φαίνεται να είναι μια επαρκής θεραπευτική επιλογή για να θεραπευθεί η ασθένεια Peyronie, επειδή επιτρέπει:
-Την μείωση της κάμψης του πέους
-Την μείωση του μεγέθους των ινωδών πλακών
-Αποκατάσταση του μήκους του πέους

Το ACTIVESinnflut είναι μια νέα συσκευή υψηλής τεχνολογίας για τις περιπτώσεις των ανδρών με ελαφρά προβλήματα στύσης.
Οδηγίες για την χρήση
Η συσκευή ACTIVESinnflut προκαλεί και στηρίζει με την χαρακτηριστική δόνηση του μια φυσική διέγερση και στύση. Βοηθά επίσης στην περίπτωση της στυτικής δυσλειτουργίας. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα συλλέκτη σπέρματος (π.χ. προφυλακτικό από πολυουρεθάνη ή άλλα). Οι παραπληγικοί άνδρες θα μπορούσαν να είναι γόνιμοι για τον οικογενειακό τους προγραμματισμό.

Ένα επαναχρησιµοποιούµενο αυτόµατο πιστόλι εγχύσεων που χρησιμοποιείται στις τοπικές εγχύσεις στο πέος για την θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Προσαρµοζόµενο σε ένα ευρύ φάσµα από σύριγγες, όπως σύριγγες µε µη αποσπώµενη βελόνα και σύριγγες µιας χρήσης. Το Autoject έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους έχουν δυσκολία να εφαρµόσουν οι ίδιοι την ένεση µε µια σύριγγα. Με το πάτηµα ενός κουµπιού, το Autoject εισάγει αυτόµατα την βελόνα και το περιεχόµενο της σύριγγας µέσα στο δέρµα χωρίς ο χρήστης να δει τη βελόνα.
Πλεονεκτήµατα:
· Ελαφρύς και εργονοµικός σχεδιασµός.
· Εύκολο στη χρήση και το χειρισµό
· Μη εµφανής  βελόνα πριν από την ένεση για άνεση του χρήστη και µέιωση της φοβίας.
· Πατενταρισµένος αναπόσπαστος µηχανισµός κλειδώµατος ασφαλείας για την αποτροπή τυχαίας πυροδότησης.
· Αυτόµατη εισαγωγή βελόνας µε το πάτηµα ενός  κουµπιού.

Ερωτήσεις

Τι είναι οι διαλείποντες καθετηριασμοί;
Τι είναι οι διαλείποντες καθετηριασμοί; Πριν απαντήσουμε αυτό το ερώτημα, αγαπητοί αναγνώστες, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε...
Τι είναι η σκλήρυνση κατά πλάκας;
Κατά πλάκας σκλήρυνση: Αυτά που πρέπει να γνωρίζετε. Τι είναι η κατά πλάκας σκλήρυνση (multiple sclerosis); Η σκλήρυνση...
Τι είναι η ακράτεια υπερπλήρωσης;
Τι είναι η ακράτεια υπερπλήρωσης; Είναι κάθε ακούσια απώλεια ούρων η οποία σχετίζεται με υπερβολική διάταση της ουροδόχου...
Ορισμός της ακράτειας ούρων
Ακράτεια ούρων χαρακτηρίζεται η κατάσταση κατά την οποία παρουσιάζεται ακούσια απώλεια ούρων συνεχώς ή κατά διαστήματα. Η...

Χρήσιμοι ιστότοποι-links

Πολιτική και όροι χρήσης

Διαβάστε την πολιτική και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επικοινωνία και χάρτης τοποθεσίας

SOLUTION MEDICAL CARE  Εισαγωγή-Εμπορία Ιατρικών Ειδών- Κεντρικό: Γραφεία - Έκθεση Χαλκιδικής 51, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Τ +30 2310 943.313, 2310 303.013, F +30 2310 935.8455 Κεντρική Αποθήκη Πρασακάκη 97 & Σκουφά, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης  Υποκατάστημα:Μεσσηνίας 21,11526, Αμπελόκηποι Αθήνα, Τηλ:210 6532561, Fax:2109767343
Δείτε τα πλήρη στοιχεία και χάρτη θέσης...