Μενού Προϊόντων

Ειδήσεις

Λίστα Επικοινωνίας

BOOM ουρολογικές έδρες

Ηλεκτροκίνητη τράπεζα Golem F1 με εργονομικό και καινοτόμο σχεδιασμό και μεγάλες δυνατότητες κινήσεων, προσφέρει στον ασθενή άνεση και στον γιατρό βοήθεια κάνοντας την εξέταση πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.
Η καρέκλα F1 συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα λειτουργικά χαρακτηριστικά με έξι (6) ηλεκτρικά μοτέρ για τη θέση εξέτασης του ασθενή, για τον έλεγχο του ύψους, της κλίσης και της θέσης χαλάρωσης των ποδιών, με πλήρες φορτίο προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα στον γιατρό για πλήρη ρύθμιση.
Διαθέτει ηλεκτρική προέκταση, που κρύβεται όταν δεν είναι σε έκταση, ποδοδιακόπτη και χειροδιακόπτη, έχει 4 μνήμες για την αποθήκευση λειτουργικών θέσεων για τις συνήθεις εξετάσεις, 4 τροχούς με φρένο για την εύκολη μετακίνηση του κρεβατιού στον εξεταστικό χώρο και λάμπες LED για τον φωτισμό του χώρου.
Το μήκος, το ύψος και η γωνία κλήσης προσαρμόζονται μέσω μιας σειράς μηχανισμών τα οποία ολισθαίνουν και κλειδώνουν στα επιθυμητά σημεία. Διαθέτει μπαταρία ανάγκης (για επαναφορά) σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και πλήρως αφαιρούμενα υλικά επένδυσης.
Όλα τα μοντέλα έχουν ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο ύψος από 650 έως 950mm, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη πλάτη από 0° έως  75°, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα από 0° έως 20° (Trendelenburg) και ρυθμιζόμενο μέρος για το κεφάλι -20° έως +50°. 
Επίσης όλα τα μοντέλα διατίθενται με τέσσερις  μνήμες για την θέση τοποθέτησης του ασθενή, τη θέση εξέτασης, τη θέση ενδοσκόπησης κτλ.
Δίδεται εγγύηση καλής λειτουργίας για ένα χρόνο με δωρεάν SERVICE και ανταλλακτικά, εκτός των αναλωσίμων.
Πλήρης κάλυψη και διάθεση ανταλλακτικών, αναλωσίμων, εξαρτημάτων.
Πλήρης τεχνική υποστήριξη  με παράδοση εντός 15 ημερών(σύμφωνα με την διαθεσιμότητα).

Η Gynex professional καρέκλα Boom προσφέρει λειτουργικότητα, αισθητική, εργονομία. Μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των ασθενών και των χρηστών σε μια εξέταση γυναικολογική.
Η Gynex professional είναι εφοδιασμένη με ευέλικτα αξεσουάρ: θέση ρολού χαρτιού πλάτης, μεταλλική λεκάνη, χρωμιωμένες λαβές, στηρίγματα ποδιών. Με 3 κινητήρες, που επιτρέπουν κινήσεις στην ανύψωση, στο ηλεκτρικό ερεισίνωτο και στα πόδια. Χάρη στη συνδυασμένη κίνηση της πλάτης και του καθίσματος μέσω της συστήματος εξισορρόπησης (λειτουργεί με 2 αθόρυβους, χαμηλής έντασης ενεργοποιητές των 1000N ο καθένας) παρέχει μέγιστη άνεση στον ασθενή. Οι ενισχυμένοι βραχίονες επιτρέπουν θέση χαλάρωσης, τα υποβραχιόνια είναι μοναδικά περιστρεφόμενα και αποσπώμενα.
Η πλάτη του καθίσματος είναι εφοδιασμένη με αφαιρούμενο, ρυθμιζόμενο καθ 'ύψος προσκέφαλο και έχει ανεξάρτητη προσαρμοσμένη κίνηση μέσω αθόρυβων, χαμηλής τάσης ενεργοποιητών (1000N ο καθένας). Αυτή η καρέκλα κινείται από ένα αθόρυβο κινητήρα χαμηλή τάσης ο οποίος επιτρέπει κατακόρυφη ανάρτηση ύψους 40 cm από τη μηδενική θέση.
Οι ηλεκτρικές μονάδες ελέγχονται από ένα εργονομικό, διπλού ελέγχου διακόπτη, που συνδέεται με την καρέκλα με ένα καλώδιο. Η Gynex professional μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε εξεταστικό κρεβάτι (οριζόντια θέση).Το χρώμα είναι κατ' επιλογή.

Αναβαθμισμένη έκδοση της κλίνης GOLEM 6ET(G 06 40), κατάλληλη για όλες τις θέσεις των ασθενών: ύπτια, καθιστή, γυναικολογική, και ουρολογική.
Η βασική έκδοση είναι σταθερή χωρίς τροχούς. Τα 600 mm της λειτουργικής επιφάνειας εκμετάλλευσης καλύπτονται με δερματίνη σε χρώμα της επιλογής σας και διαιρούνται σε: κάθισμα με μια βαθιά εγκοπή, αφαιρούμενο τμήμα ποδιών με προεξοχή, και πλάτη καθίσματος με τμήμα για το κεφάλι. Όλα τα ηλεκτρικά τμήματα ρυθμίζονται με χειροδιακόπτη και οι θέσεις μπορούν να αλλάξουν ακόμη και αν είναι πλήρως φορτωμένο. Μήκη των τμημάτων: κάθισμα 400 mm, πλάτη 500 mm, κεφάλι 400 mm, επιπλέον πόδια 550 mm. Υψηλού επιπέδου ασφάλεια των χειριστών και των ασθενών και υγιεινή λειτουργία εξασφαλίζεται από την κάλυψη όλων των μερών της κλίνης με γκρι πλαστικά περιβλήματα.

Το GOLEM 6ET είναι πλήρως εξοπλισμένο: EUROrails για στερέωση των αξεσουάρ γύρω από το κάθισμα, Goepel υποπόδιο , σκαλάκι  με αντιολισθητική επίστρωση, ανοξείδωτο μπολ, αφαιρούμενες χειρολαβές για τον ασθενή, βάση ρολού χαρτιού που μπορεί να  χρησιμοποιηθεί για το σύνολο της επιφάνειας, την  πλάτη και το κάθισμα ή για το κάθισμα μόνο, υποδοχή για Ουροροόμετρο για το δεξί χέρι του γιατρού (ή για αριστερό χέρι κατόπιν αιτήματος).
Όλα τα στοιχεία μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν και να αφαιρεθούν από την έδρα. 
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο ύψος από 640 έως 940 mm, ηλεκτρικά  ρυθμιζόμενη κλίση πίσω από 0 ° έως +80 °, χειροκίνητα ρυθμιζόμενη κλίση τμήματος κεφαλής ±30°, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κλίση καθίσματος  (Trendelenburg) από 0 ° έως +30 °. Η κλίνη είναι ηλεκτρονικά εξοπλισμένη επιτρέποντας στο χρήστη να ρυθμίζει τις 3 θέσεις λειτουργίας αυτόματα χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο κουμπί, χαρακτηριστικό που επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή μεταξύ των αρχικών και λειτουργικών  θέσεων χωρίς καθυστερήσεις.
Οι διαστάσεις του GOLEM 6ET είναι περίπου 800 × 1400 mm.
Το βάρος του είναι 112 kg, η φέρουσα ικανότητα είναι 150 kg.

Η επεμβατική τράπεζα Golem 4S συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα λειτουργικά χαρακτηριστικά που χρειάζονται για πολλές ιατρικές ειδικότητες και κλινικές εφαρμογές. Είναι εφοδιασμένη με τρία ηλεκτρικά μοτέρ για τη ρύθμιση της θέσης εξέτασης του ασθενή, για τον έλεγχο του ύψους, της κλίσης και της θέσης χαλάρωσης προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα στον γιατρό για μια πλήρη ρύθμιση δίνοντας άνεση και στον ασθενή.
Η GOLEM 4S τράπεζα έχει μέγιστη αξιοποίηση για τις θέσεις των ασθενών : ύπτια θέση, καθιστή, για τις εξετάσεις στον τομέα του κεφαλιού και του λαιμού, για τη γυναικολογική θέση. Όλες οι ηλεκτρικές μονάδες λειτουργούν με χειροδιακόπτη και οι θέσεις μπορούν να να μεταβληθούν εύκολα έστω και αν η έδρα είναι πλήρως φορτωμένη.
Τα 600 mm της επιφάνειας λειτουργίας καλύπτονται με τεχνητό δέρμα σε χρώμα της επιλογής σας. Χωρίζεται στο τμήμα ποδιών, στο κάθισμα, και στην πλάτη με ένα τμήμα κεφαλής. Η βασική έκδοση είναι σταθερή χωρίς τροχούς, έχει μια βάση του ρολού χαρτιού κάτω από το κεφάλι, και είναι έτοιμη για την εγκατάσταση των περαιτέρω στοιχείων που χρειάζονται για την εργασία σας(EUROrails και άλλα εξαρτήματα  προσθέτονται χωριστά). Yψηλού επιπέδου ασφάλεια των χειριστών και των ασθενών και υγιεινή λειτουργία, εξασφαλίζεται από την επικάλυψη του πλαισίου πυθμένα και του κινούμενου μηχανισμού  του πίνακα με πλένονται πλαστικά περιβλήματα.
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο ύψος από 640 έως 940 mm, χειροκίνητα ρυθμιζόμενη κλίση στο τμήμα της κεφαλής ± 30°, χειροκίνητα ρυθμιζόμενη κλίση στο τμήμα των ποδιών 0° έως -85°, σταθερό κάθισμα με μια ελαφρά κλίση προς τα πίσω.
Διαστάσεις: περίπου 600 × 1900 mm.
Βάρος: είναι 104 kg, η φέρουσα ικανότητα είναι 150 kg.

Η τράπεζα GOLEM URODYNAMIC  G1801  είναι ειδική για ουροδυναμικές εξετάσεις, αλλά φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην γυναικολογική θέση και στην ύπτια θέση. Για κάθε διαφορετική περίσταση μπορεί να ρυθμίζεται η θέση του ασθενή(με θέση για παιδιά), από την ύπτια μέχρι την καθιστή θέση, με ρύθμιση της πίσω κλίσης(Trendelenburg) και ρύθμιση του γενικού ύψους.

Το κάθισμα και η πλάτη του καθίσματος είναι πλήρως διαπερατά σε όλες τις θέσεις για τη σάρωση C-arm τόσο στην οριζόντια όσο και κάθετη διεύθυνση.
Το σχήμα του κάτω επιπέδου επιτρέπει την τοποθέτηση του ουροροόμετρου . Ο γενικός σχεδιασμός, καθώς και επιμέρους λεπτομέρειες έγιναν κατόπιν συνεργασίας με κορυφαίους ειδικούς στην ουροδυναμική εξέταση.

Η βασική έκδοση είναι σταθερή. Η επιφάνεια λειτουργίας με 600 mm πλάτος καλύπτεται με πλενόμενη δερματίνη σε χρώμα επιλογής σας. Χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα:  κεφαλής, πίσω τμήμα, κάθισμα με μια βαθιά εγκοπή και ένα αφαιρούμενο τμήμα ποδιών με προεξοχή για συμπλήρωμα της εγκοπής.  Όταν προστεθεί το τελευταίο τμήμα δημιουργείται επιφάνεια με μήκος 1950 mm.

Όλες οι ηλεκτρικές μονάδες λειτουργούν με τηλεχειριστήριο και οι θέσεις μπορούν να αλλάξουν ακόμα και αν το κρεβάτι έχει πλήρες φορτίο. Τα μήκη των τμημάτων είναι: πλάτη 500 mm, κάθισμα 400 mm, κεφαλή 400 mm, πόδια 550 mm.

Η τράπεζα είναι πλήρως εξοπλισμένη: EUROrails για τη στερέωση των εξαρτημάτων γύρω από το κάθισμα, αφαιρούμενα υποπόδια Goepel που στηρίζοντα με εξάρτημα συνένωσης, υποστήριγμα χεριών για εγχύσεις(μπράτσο), σκαλάκι με επίστρωση αντιολισθητική. Όλα τα εξαρτήματα μπορούν εύκολα και άνετα να προσαρμοστούν και να αφαιρεθούν από την τράπεζα, έτσι ώστε να μπορεί ο ασθενής μπορεί επίσης να ανέβει και από το πλάι.

Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο ύψος από 660 μέχρι 960 mm και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη κλίση πίσω από 0° έως +85°, χειροκίνητα ρυθμιζόμενη κλίση στο τμήμα της κεφαλής ± 30°, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κλίσης του καθίσματος (Trendelenburg) από 0° έως +30°. Οι στάνταρ διαστάσεις της τράπεζας είναι περίπου 800 × 1900 mm.Το βάρος της τράπεζας είναι 109 kg και η φέρουσα ικανότητα είναι 150 kg.

Ουρολογική–Γυναικολογική εξεταστική καρέκλα ΒΟΟΜ Sonesta UD 6303, κατάλληλη για την εξέταση ασθενών με παθήσεις του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος. Κατασκευασμένη από έναν εξαιρετικά ανθεκτικό μεταλλικό σκελετό, η Sonesta UD 6303 αποτελεί ιδανική λύση ακόμα και σε περιπτώσεις ανθρώπων με πολύ αυξημένο βάρος.
Τα 3 ξεχωριστά μοτέρ για ρύθμιση του ύψους, της πλάτης και του καθίσματος, καθώς και ο ειδικά σχεδιασμένος μηχανισμός της, επιτρέπει στον χειριστή να ρυθμίσει την καρέκλα εύκολα και με απόλυτη ακρίβεια στα επιθυμητά σημεία ακόμα και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις υπερηλίκων ή δύσκολων ανατομικά περιπτώσεων. Οι θέσεις της καρέκλας καθορίζονται με έναν ποδοδιακόπτη, ο οποίος τοποθετείται σε θέση που εξυπηρετεί τον γιατρό ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε ιατρικής διαδικασίας.
Διαθέτει τροχούς υψηλής ποιότητας και αντοχής οι οποίοι αντέχουν το βάρος της καρέκλας και του εκάστοτε ασθενή χωρίς να καταστρέφουν ή να αλλοιώνουν το δάπεδο όπως επίσης δίνουν την δυνατότητα της εύκολης μετακίνησης για να μην εμποδίζει στην καθαρότητα του ιατρείου.
Το πλήθος των επιπρόσθετων εξαρτημάτων της Sonesta UD 6303 δίνουν την δυνατότητα της πλήρους ευελιξίας καθώς και την δυνατότητα της επιλογής για την μεγαλύτερη εξυπηρέτηση του γιατρού και την άνετη εξέταση του ασθενούς.
Η ταπετσαρία της είναι άριστης ποιότητας σε μπλε ή γκρι χρώμα. Διαθέτει χειριστήριο με ανεξάρτητες εντολές ή συνδυασμό τους-ταυτόχρονη κίνηση πλάτης & έδρας. Αυξομείωση ύψους έδρας 40-100 cm.

Η τράπεζα  Golem G 06 60 συνδυάζει όλες τις  απαιτήσεις μια καρέκλας ουροδυναμικής εξέτασης αλλά ταυτόχρονα και γυναικολογικής καρέκλας με προδιαγραφές και καρέκλας τοκετού. Ρυθμίζεται από την καθιστή θέση  μέχρι και την πλήρη ύπτια θέση.
Μεγάλη ασφάλεια και υγιεινή εξασφαλίζεται για τον ιατρό αλλά και τον ασθενή με τα πλαστικά αφαιρούμενα πλενόμενα περιβλήματα σε όλο το Golem   G 06 60 .

Το κρεβάτι είναι επενδυμένο με τεχνόδερμα σε χρώμα της επιλογής σας. Η επιφάνεια του κρεβατιού είναι 600mm και διαχωρίζεται σε τέσσερα τμήματα: Κεφάλι, πλάτη, κάθισμα, τμήμα ποδιών. Το τμήμα του κεφαλιού έχει χειροκίνητα ρυθμιζόμενη κλίση.
Οι θέσεις , συμπεριλαμβανομένης και της θέσης αντί-σοκ(Trendelenburg), ρυθμίζονται ηλεκτρικά ακόμα και με πλήρες φορτίο. Η φέρουσα ικανότητα της τράπεζας είναι 150 kg.

Η τράπεζα είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρονικό σύστημα ώστε να μπορεί να προγραμματίζει  ο χρήστης 3 θέσεις λειτουργίας που τίθενται αυτόματα με το πεντάλ χειρισμού. Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει την γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των θέσεων λειτουργίας χωρίς καθυστερήσεις.
Μήκος τμημάτων : κάθισμα 400 mm, πλάτη 500 mm, κεφάλι 400 mm, τμήμα ποδιών 500 mm.
Η τράπεζα είναι πλήρως εξοπλισμένη: EUROrails για τη στερέωση των εξαρτημάτων γύρω από το κάθισμα, αφαιρούμενα υποπόδια Goepel που στηρίζοντα με εξάρτημα συνένωσης, υποστήριγμα χεριών για εγχύσεις(μπράτσο), σκαλάκι με επίστρωση αντιολισθητική. Όλα τα εξαρτήματα μπορούν εύκολα και άνετα να προσαρμοστούν και να αφαιρεθούν από την τράπεζα, έτσι ώστε να μπορεί ο ασθενής μπορεί επίσης να ανέβει και από το πλάι.

Έδρα με ηλεκτροκίνητη ρύθμιση στην κλίσης της πλάτης, της έδρας & της αυξομείωσης ύψους.
Ρύθμιση κινήσεων με χειριστήριο ή προαιρετικά με ποδοδιακόπτη.
Ειδική τοποθέτηση μοτέρ πλάτης για θέση TRENDELENBURG. Ανατομική επιφάνεια κατάκλισης τύπου ¨μπάκετ¨.
Ηλεκτροστατική βαφή μεταλλικού πλαισίου.
Μοτέρ αυξημένης ισχύος 6000N γερμανικής κατασκευής.
Ταπετσαρία από υψηλής ποιότητας δερματίνη σε ποικιλία χρωμάτων.
Ανοξείδωτες μπάρες για προσαρμογή αξεσουάρ.
Μήκος επιφανείας 110 cm.
Δυνατότητα προσαρμογής προέκτασης κάτω άκρων 45 cm για αύξηση εξεταστικής επιφάνειας.


Διατίθεται με:
- ζεύγος ποδοστηριγμάτων με ρυθμιζόμενους σφιγκτήρες,
- ανοξείδωτη λεκάνη υγρών,
- μαξιλάρι από ειδικό αφρώδες υλικό visco memory.
- προσθαφαιρούμενες πλαϊνές χειρολαβές,
- μονόσκαλο,
- θέση ρολού χαρτιού,
- ανοξείδωτες μπάρες με δυνατότητα προσαρμογής εξεταστικού φωτισμού.
Ηλεκτροκίνητη έδρα ΒΟΟΜ νέου σχεδιασμού, συνδυάζοντας την λειτουργικότητα με την οικονομία.

Πλήρως ηλεκτροκίνητο με συνδυασμένη χρήση 3 μοτέρ.

Ηλεκτροκίνητη ρύθμιση κλίσης πλάτης, έδρας & αυξομείωση ύψους (50-100 cm).
Βασικό πλεονέκτημα του είναι η πολύ χαμηλή θέση της έδρας για ευκολία στη πρόσβαση.
Ιδανικό για γυναίκες με προβλήματα στην μετακίνηση ή αναπηρία.
Ρύθμιση όλων των κινήσεων με χειριστήριο.
Εξεταστική επιφάνεια χωρίς κρυφά σημεία για καλύτερο & ευκολότερο καθάρισμα.
Ειδική τοποθέτηση μοτέρ πλάτης για θέση TRENDELENBURG.

Ερωτήσεις

Τι είναι οι διαλείποντες καθετηριασμοί;
Τι είναι οι διαλείποντες καθετηριασμοί; Πριν απαντήσουμε αυτό το ερώτημα, αγαπητοί αναγνώστες, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε...
Τι είναι η σκλήρυνση κατά πλάκας;
Κατά πλάκας σκλήρυνση: Αυτά που πρέπει να γνωρίζετε. Τι είναι η κατά πλάκας σκλήρυνση (multiple sclerosis); Η σκλήρυνση...
Τι είναι η ακράτεια υπερπλήρωσης;
Τι είναι η ακράτεια υπερπλήρωσης; Είναι κάθε ακούσια απώλεια ούρων η οποία σχετίζεται με υπερβολική διάταση της ουροδόχου...
Ορισμός της ακράτειας ούρων
Ακράτεια ούρων χαρακτηρίζεται η κατάσταση κατά την οποία παρουσιάζεται ακούσια απώλεια ούρων συνεχώς ή κατά διαστήματα. Η...

Χρήσιμοι ιστότοποι-links

Πολιτική και όροι χρήσης

Διαβάστε την πολιτική και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επικοινωνία και χάρτης τοποθεσίας

SOLUTION MEDICAL CARE  Εισαγωγή-Εμπορία Ιατρικών Ειδών- Κεντρικό: Γραφεία - Έκθεση Χαλκιδικής 51, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Τ +30 2310 943.313, 2310 303.013, F +30 2310 935.8455 Κεντρική Αποθήκη Πρασακάκη 97 & Σκουφά, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης  Υποκατάστημα:Μεσσηνίας 21,11526, Αμπελόκηποι Αθήνα, Τηλ:210 6532561, Fax:2109767343
Δείτε τα πλήρη στοιχεία και χάρτη θέσης...