Μενού Προϊόντων

Ειδήσεις

Λίστα Επικοινωνίας

Γυναικολογικά Αναλώσιμα

To Flexi-T είναι το νέο γυναικολογικό σπιράλ αντισύλληψης της Ολλανδικής Prosan. To Flexi-T είναι ένα μικρό και μαλακό σπιράλ αντισύλληψης χαλκού κατασκευασμένο από λευκό πολυπροπυλένιο με λεία στρογγυλεμένα άκρα, τα οποία εφαρμόζουν στο μέγεθος και στο σχήμα της μήτρας.
Ο κορμός του σπιράλ διαθέτει σπείρωμα από λείο χαλκό και τα  Flexi-T+380Flexi-T 300D διαθέτουν επίσης χαλκό και στο T.
Το Flexi-T τοποθετείται με την χρήση ενός οδηγού 3,5mm. Χάρις στο ανατομικό του σχήμα ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος τραυματισμού της περιοχής καθώς και ανεπιθύμητης αποβολής του σπιράλ. Παρέχει προστασία μέχρι και 5 έτη

Πλεονεκτήματα

  • Μικρό και εύκαμπτο, χωρίς να σπάει
  • Εύκολο στην εισαγωγή και την αφαίρεση
  • Ελάχιστη έως μηδαμινή ενόχληση
  • Ανατομικός σχεδιασμός
  • Αξιόπιστο
  • Ορατό στις ακτινογραφίες και στον υπέρηχο
  • Προστασία έως 5 έτη
  • Άμεση επαναφορά της γονιμότητας μετά την αφαίρεσή του 

 

Για παραγγελίες μπορείτε να μπείτε στο νέο μας e-shop

https://www.medica100.com/el/spiral-antisyllhpshs/20366-43801-spiral-gynaikologiko-me-t-flexi-t-oikou-prosan-ollandias-ola-ta-eidh-kai-mege8h.html#/10504-megethos-flexi_t_300

 

Οι Κολπικοί Πεσσοί εισήχθησαν πριν από πολλά χρόνια στην αγορά για να χρησιμοποιηθούν σε ασθενείς με ήπια πρόπτωση ή ήπια ακράτεια ούρων. Πρόσφατα, οι Κολπικοί Πεσσοί εφαρμόζονται σε περιπτώσεις αυχενικής ανεπάρκειας και για να αποτρέψουν τον πρόωρο τοκετό.

Οι Κολπικοί Πεσσοί κατά καιρούς κατασκευάστηκαν με διαφορετικά υλικά όπως το γυαλί, η πορσελάνη, ο άργιλος ή το λάστιχο. Σήμερα χρησιμοποιούμε την ιστοσυμβατή υποαλλεργική σιλικόνη.

Μετά την εμμηνόπαυση, η τοπική εφαρμογή των οιστρογόνων συστήνεται ιδιαίτερα για την αποφυγή των τοπικών νεκρώσεων.

Η τοποθέτηση των Πεσσών παρέχει μια σημαντική θεραπευτική επιλογή για τη διαχείριση του πυελικού εδάφους επειδή αποφεύγεται η χειρουργική επέμβαση και έτσι το κόστος είναι ελάχιστο.

Οι πεσσοί σιλικόνης περιέχουν ελατήριο από χάλυβα για να κρατήσουν τη μορφή τους, και μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε ασθενείς με ήπια πρόπτωση ή ήπια ακράτεια ούρων.
Το πυελικό έδαφος χρησιμεύει σαν υποστήριξη για τον πεσσό. Το δαχτυλίδι μπορεί να αποτρέψει τις ηπιότερες μορφές ακράτειας από προσπάθεια. Ο πεσσός μπορεί να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί από την ίδια την ασθενή.

Διατίθενται σε πολλούς τύπους ανάλογα με την πάθηση,και τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε ασθενούς.

Για παραγγελίες μπορείτε να μπείτε στο νέο μας e-shop
https://www.medica100.com/el/392-kolpikoi-pessoi

Μητροσκόπια - κολποδιαστολείς με βίδα σε τρία μεγέθη:
Small, Medium, Large

Για παραγγελίες μπορείτε να μπείτε στο νέο μας e-shop

https://www.medica100.com/el/387-gynaikologika-analwsima

Το διάλυμα MONSEL είναι ένας στυπτικός και αιμοστατικός παράγοντας που χρησιμοποιείται μετά από επιφανειακές βιοψίες δέρματος και στην γυναικολογία στις επιφανειακές κολπικές αιμοραγίες .  Eίναι επίσης γνωστό ως βασικό διάλυμα θειικού σιδήρου ή διάλυμα Monsel's. Έχει ένα αναγνωρισμένο τύπο που δημοσιεύθηκε στη Φαρμακοποιία των Ηνωμένων Πολιτειών
Διατίθεται σε διάλυμα των 100 ml 

Για παραγγελίες μπορείτε να μπείτε στο νέο μας e-shop

https://www.medica100.com/el/387-gynaikologika-analwsima

To Ιώδιο Lugol, επίσης γνωστό ως διάλυμα του Lugol, είναι ένα διάλυμα στοιχειακού ιωδίου και ιωδιούχου καλίου σε νερό που χρησιμοποιείται ως αντισηπτικό και απολυμαντικό, για την απολύμανση έκτακτης ανάγκης του πόσιμου νερού, και ως ένα αντιδραστήριο για την ανίχνευση αμύλου σε συνήθεις εργαστηριακές και ιατρικές εξετάσεις.
Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του ενεργού θυρεοειδή αλλά και για την προστασία του θυρεοειδή αδένα από την ακτινοβολία από ραδιενεργές μορφές ιωδίου(και σε έκθεση σε πυρηνικό ατύχημα), μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εφεδρική πηγή ιωδίου για να εμποδίσει το ραδιενεργό ιώδιο από την χορήγηση ραδιενεργού φαρμάκου και επίσης έχει χρησιμοποιηθεί για την ανασύσταση έλλειψης ιωδίου.

Για παραγγελίες μπορείτε να μπείτε στο νέο μας e-shop

https://www.medica100.com/el/387-gynaikologika-analwsima

Φιάλη των 100ml με διάλυμα οξικού οξέος.
Το οξικό οξύ (acetic acid) σε πυκνότητες 2-5% είναι αποτελεσµατικό στις ψευδοµονάδες, µονίλια ή ασπέργιλλο. Παρουσιάζει το πλεονέκτηµα ότι είναι καλά ανεκτό, δεν προκαλεί ευαισθητοποίηση, ούτε δηµιουργεί ανθεκτικά στελέχη.

Για παραγγελίες μπορείτε να μπείτε στο νέο μας e-shop

https://www.medica100.com/el/387-gynaikologika-analwsima

Το SODASORB είναι ένα απορροφητικό των εκπνοών διοξειδίου του άνθρακα(CO2) για τις συσκευές κλειστού και ημι-κλειστού κυκλώματος. Για να αφαιρέσετε το CO2 με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα από τα συστήματα αναισθησίας κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης.

-Ιδιαίτερα αποδοτικo. Η μακράς διαρκείας σύνθεσή του αφαιρεί το CO2 για ώρες, ενώ μεγιστοποιεί την χρήση των μέσων αναισθησίας.
-Είναι ασφαλές γιατί είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μειώσει τον κίνδυνο της υποβάθμισης των αναισθητικών παραγόντων και είναι φιλικό προς το περιβάλλον.
-Ελαχιστοποιεί την καυστική σκόνη με το μοναδικό, ομοιόμορφο σχήμα σφαιριδίων που μειώνει τη δημιουργία σκόνης.
-Είναι απλό στη χρήση. Η αλλαγή του χρώματος του Sodasorb σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε είναι η ώρα να αλλάξει. ¨οταν έχει κορεστείπλήρως γίνεται σκούρο μωβ.

Αντικειμενοφόρες πλάκες υψηλής καθαρότητας :
-Ατρόχιστες πλάκες  50ΑΔΑ  κωδικός 00-00902
-Τροχισμένες πλάκες  50ΑΔΑ  κωδικός 00-00903
-Τροχισμένες πλάκες με περιθώριο εγγραφής(ερμύρισμα) 50ΑΔΑ  κωδικός 00-00904

Για παραγγελίες μπορείτε να μπείτε στο νέο μας e-shop

https://www.medica100.com/el/387-gynaikologika-analwsima
Θηκες χάρτινες για τεστ Παπανικολάου δύο θέσεων.

Για παραγγελίες μπορείτε να μπείτε στο νέο μας e-shop

https://www.medica100.com/el/387-gynaikologika-analwsima
Σπιράλ αντισύλληψης γυναικολογικό σε δύο εκδόσεις:
ΣΠΙΡΑΛ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΣ Τ     κωδικός 00-00973
ΣΠΙΡΑΛ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕ Τ          κωδικός  00-00972

Για παραγγελίες μπορείτε να μπείτε στο νέο μας e-shop

https://www.medica100.com/el/388-spiral-antisyllhpshs

Ερωτήσεις

Τι είναι οι διαλείποντες καθετηριασμοί;
Τι είναι οι διαλείποντες καθετηριασμοί; Πριν απαντήσουμε αυτό το ερώτημα, αγαπητοί αναγνώστες, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε...
Τι είναι η σκλήρυνση κατά πλάκας;
Κατά πλάκας σκλήρυνση: Αυτά που πρέπει να γνωρίζετε. Τι είναι η κατά πλάκας σκλήρυνση (multiple sclerosis); Η σκλήρυνση...
Τι είναι η ακράτεια υπερπλήρωσης;
Τι είναι η ακράτεια υπερπλήρωσης; Είναι κάθε ακούσια απώλεια ούρων η οποία σχετίζεται με υπερβολική διάταση της ουροδόχου...
Ορισμός της ακράτειας ούρων
Ακράτεια ούρων χαρακτηρίζεται η κατάσταση κατά την οποία παρουσιάζεται ακούσια απώλεια ούρων συνεχώς ή κατά διαστήματα. Η...

Χρήσιμοι ιστότοποι-links

Πολιτική και όροι χρήσης

Διαβάστε την πολιτική και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επικοινωνία και χάρτης τοποθεσίας

SOLUTION MEDICAL CARE  Εισαγωγή-Εμπορία Ιατρικών Ειδών- Κεντρικό: Γραφεία - Έκθεση Χαλκιδικής 51, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Τ +30 2310 943.313, 2310 303.013, F +30 2310 935.8455 Κεντρική Αποθήκη Πρασακάκη 97 & Σκουφά, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης  Υποκατάστημα:Μεσσηνίας 21,11526, Αμπελόκηποι Αθήνα, Τηλ:210 6532561, Fax:2109767343
Δείτε τα πλήρη στοιχεία και χάρτη θέσης...