Μενού Προϊόντων

Ειδήσεις

Λίστα Επικοινωνίας

CO2 Laser

Το eCO2 είναι ένα τελευταίας τεχνολογίας σύστημα το οποίο διακρίνεται για τον όμορφο και εργονομικό σχεδιασμό του, τα πλούσια και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του και την αξιοπιστία του.

Τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να διαφέρει από τα αλλά συστήματα της κατηγορίας του είναι:

Αποσπώμενες κεφαλές αυτόματης αναγνώρισης
Από την πολύ βαθιά ως την πιο επιφανειακή θεραπεία το eCO2 έχει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει ένα εύρη φάσμα κλινικών εφαρμογών. Οι εύκολα και γρήγορα αποσπώμενες κεφαλές έρχονται με επιλογή τριών μεγεθών spot, 120, 300 και 500 μm επιτρέποντας την γρήγορη και αυτόματη παραμετροποίηση ρυθμίσεων για τις εφαρμογές. Με αυτό τον τρόπο οι ρυθμίσεις του συστήματος ρυθμίζονται αυτόματα και προσαρμόζονται στην αντίστοιχη κεφαλή. 


120 μm spot

 • Βαθιά επιδερμική διείσδυση
 • Κάλυψη ανά πέρασμα 1-17%
 • Γρήγορος χρόνος επούλωσης
 • Ουλές
 • Βαθιές ρυτίδες και σύσφιξη δέρματος

 

300 μm spot

 • Μεσαία επιδερμική διείσδυση
 • Κάλυψη ανά πέρασμα 5-58%
 • Μεγάλους πόρους
 • Ανάπλαση δέρματος
 • Φωτεινότητα


500 μm spot

 • Επιφανειακή επιδερμική διείσδυση
 • Κάλυψη ανά πέρασμα 20-130%
 • Ανάπλαση δέρματος
 • Φωτεινότητα

 

Controlled Chaos Technology (CCT™)
Αλγόριθμος για την ψευδο-τυχαία παράδοση κάθε μικρό-ακτίνας λέιζερ και με την τοποθέτηση μέγιστη απόσταση μεταξύ διαδοχικών ακτινών, το σύστημα εξαλείφει τη θερμική διάχυση μεταξύ των γειτονικών μικρό-ακτίνων. Αυτό επιτρέπει στον ιστό να μεγιστοποιηθεί η απαγωγή της θερμότητας μεταξύ των διαδοχικών βολών. Το αποτέλεσμα είναι αύξηση της ασφάλειας, η μείωση της μετεγχειρητικής δυσφορίας και ταχύτερος χρόνος επούλωσης.

Χειρουργικό laser 15W διοξειδίου CO2 με  αρθρωτό βραχίονα που επιτρέπει την στοχευμένη χρήση με ακρίβεια.
Διαθέτει ψηφιακή οθόνη και μικροεπεξεργαστή και αισθητήρα θερμοκρασίας και ροής.
Βολικό, Φορητό
Προστασία Ασφάλειας
Σταθερό, υψηλής ακρίβειας

Tο σύστημα SmartXide² με πηγές CO₂ και διοδικό laser είναι ένα από τις πιο πολυχρηστικές και πρόσφατες λύσεις στην αγορά της χειρουργικής. Είναι κατάλληλο για ακριβή μικροχειρουργική στην ΩΡΛ, γυναικολογία, νευροχειρουργική και γενική χειρουργική. 

Το SmartXide² παρέχει την καλύτερη υποστήριξη στον χειρούργο. Στο χειρουργείο, προσφέρει ασύγκριτη απόδοση χάρης στην άριστη συνέργεια μεταξύ των ακόλουθων χαρακτηριστικών:
 • Την πηγή CO₂ RF με τεχνολογία PSD® (Pulse Shape Design), η οποία παρέχει πλήρη εναρμόνιση παλμών, λειτουργώντας από συνεχή παροχή (CW) μέχρι παροχή παλμών με ειδικά χαρακτηριστικά (U-Pulse) 
 • Τα δύο εξελιγμένα συστήματα σάρωσης, Hiscan Surgical και EndoScan
 • Το μικροδιαχειριστή EasySpot με υβριδική τεχνολογία, για άριστη εστίαση της ακτίνας CO₂ και ο χειρισμός με joystick όλων των κύριων λειτουργειών σάρωσης. Συνεπώς, είναι εύκολος ο χειροκίνητος καθορισμός σχήματος, μεγέθους και περιστροφής της περιοχής κοπής και να μεταβείς μεταξύ λειτουργιών  Scan-ON/Scan-OFF.
 
Το SmartXide² είναι το μόνο laser CO₂ στο οποίο μπορεί να ενσωματωθεί μονάδα διοδικού laser (μέγιστη ισχύς μέχρι 50W). Η ενσωμάτωση των δύο laser μπορεί να γίνει και μετά την αγορά του μηχανήματος, καθώς επίσης και η αναβάθμιση των αξεσουάρ. Πριν την αγορά του συστήματος, μπορεί να επιλεγεί ο κατάλληλος συνδυασμός τύπου και ισχύος της πηγής σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η μεγάλη γκάμα από προαιρετικά αξεσουάρ, καθιστούν το σύστημα ως το ιδανικότερο για μικροεπεμβατικά χειρουργεία και μικροχειρουργική ΩΡΛ και για γυναικολογική χειρουργική, τόσο με κολποσκόπηση όσο με λαπαροσκόπηση.

Το SmartXide² επίσης παρέχει μία πλήρη βάση δεδομένων με πρωτόκολλα ειδικά για χειρουργικές επεμβάσεις, αρχεία πολυμέσων και εκπαιδευτικό υλικό για ευκολότερη και γρηγορότερη εκμάθηση του συστήματος.  


Το SmartXide HS είναι ένα σύστημα laser CO₂, το οποίο χρησιμοποιείται σε μικροχειρουργική ΩΡΛ, γενική χειρουργική και κολποσκοπική γυναικολογική χειρουργική.

Το laser είναι κατάλληλο για όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις, χάρη στις παρακάτω τεχνολογίες:
 • Το SmartPulse με το οποίο μπορεί να ελέγχονται οι παράμετροι εκπομπής του laser
 • Το μικροδιαχειριστή Easyspot, με το οποίο είναι δυνατή η εστίαση της ακτίνας σε μικροσκοπικές διαστάσεις εφαρμογής
 • Το HiScan Surgical, το οποίο δίνει την δυνατότητα επιλογής για καταλληλότερων ρυθμίσεων για μικροχειρουργικές διαδικασίες. Το scanner εφοδιάζεται με τεχνολογία ESLA (Electronic Scanned Laser Ablation) για καλύτερο έλεγχο της πυκνότητας, του τύπου και της ταχύτητας σάρωσης, το βάθος κοπής και το ποσοστό αιμόστασης κατά την κοπή
 
Το σύστημα, με την χρήση του μοχλού του μικροδιαχειριστή EasySpot, η χειρουργική επέμβαση καθίσταται ευκολότερη καθότι δεν χρειάζεται να απομακρύνετε το βλέμμα σας από το επεμβατικό πεδίο.

Η πρακτική και ευκολόχρηστη οθόνη αφής απλοποιεί την ρύθμιση των σωστών παραμέτρων που απαιτούνται για τις εκάστοτε εφαρμογές. Επίσης, το σύστημα διαθέτει 25 πρωτόκολλα για μιρκοχειρουργική ΩΡΛ και γυναικολογία, τα οποία καθοδηγούν τον χειρουργό στις επεμβάσεις.
 

Ερωτήσεις

Τι είναι οι διαλείποντες καθετηριασμοί;
Τι είναι οι διαλείποντες καθετηριασμοί; Πριν απαντήσουμε αυτό το ερώτημα, αγαπητοί αναγνώστες, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε...
Τι είναι η σκλήρυνση κατά πλάκας;
Κατά πλάκας σκλήρυνση: Αυτά που πρέπει να γνωρίζετε. Τι είναι η κατά πλάκας σκλήρυνση (multiple sclerosis); Η σκλήρυνση...
Τι είναι η ακράτεια υπερπλήρωσης;
Τι είναι η ακράτεια υπερπλήρωσης; Είναι κάθε ακούσια απώλεια ούρων η οποία σχετίζεται με υπερβολική διάταση της ουροδόχου...
Ορισμός της ακράτειας ούρων
Ακράτεια ούρων χαρακτηρίζεται η κατάσταση κατά την οποία παρουσιάζεται ακούσια απώλεια ούρων συνεχώς ή κατά διαστήματα. Η...

Χρήσιμοι ιστότοποι-links

Πολιτική και όροι χρήσης

Διαβάστε την πολιτική και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επικοινωνία και χάρτης τοποθεσίας

SOLUTION MEDICAL CARE  Εισαγωγή-Εμπορία Ιατρικών Ειδών- Κεντρικό: Γραφεία - Έκθεση Χαλκιδικής 51, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Τ +30 2310 943.313, 2310 303.013, F +30 2310 935.8455 Κεντρική Αποθήκη Πρασακάκη 97 & Σκουφά, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης  Υποκατάστημα:Μεσσηνίας 21,11526, Αμπελόκηποι Αθήνα, Τηλ:210 6532561, Fax:2109767343
Δείτε τα πλήρη στοιχεία και χάρτη θέσης...