Μενού Προϊόντων

Ειδήσεις

Λίστα Επικοινωνίας

Ατμοποιητής

Εκπληκτικής ποιότητας ψηφιακός ατμοποιητής τελευταίας τεχνολογίας για θεραπείες καθαρισμού προσώπου με ατμό. Ελαφρύς, με μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό.

Διατίθεται και με:
  • Απλή βάση (F-300H)
  • Σύστημα απολέπισης με βουρτσάκι και εφοδιάζεται με μεταλλικό τρόλλευ με ροδάκια και δύο ράφια για εξοπλισμό αισθητικής (F-300Α)
Ψηφιακός ατμοποιητής με λευκό μεταλλικό πλαίσιο για μεγάλη αντοχή και περιστρεφόμενο βραχίονα. Διαθέτει περιστρεφόμενο ακροφύσιο με υποδοχή για αρωματικά έλαια. Περιλαμβάνει θήκη για βότανα στο δοχείο νερού. Με ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος τροχήλατη βάση.
Ατμοποιητής με παροχή θερμού ατμού και ψυχρού εκνεφώματος. Ελαφρύ, με μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό. Διαθέτει περιστρεφόμενο ακροφύσιο με υποδοχή για αρωματικά έλαια. Με ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος τροχήλατη βάση.
Ατμοποιητής με λευκό μεταλλικό πλαίσιο. Διαθέτει περιστρεφόμενο ακροφύσιο με υποδοχή για αρωματικά έλαια. Με ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος τροχήλατη βάση.
Ατμοποιητής με απλό και λειτουργικό σχεδιασμό. Διαθέτει περιστρεφόμενο βραχίονα και περιστρεφόμενο ακροφύσιο με υποδοχή για αρωματικά έλαια. Περιλαμβάνει θήκη για βότανα στο δοχείο νερού. Με ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος τροχήλατη βάση.
Ατμοποιητής με απλό και λειτουργικό σχεδιασμό. Διαθέτει περιστρεφόμενο βραχίονα και περιστρεφόμενο ακροφύσιο. Με ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος τροχήλατη βάση.
Φορητός ατμοποιητής με λευκό πλαστικό πλαίσιο και ακρυλικό δοχείο. Διαθέτει περιστρεφόμενο βραχίονα και περιστρεφόμενο ακροφύσιο με υποδοχή για αρωματικά έλαια.

Ερωτήσεις

Τι είναι οι διαλείποντες καθετηριασμοί;
Τι είναι οι διαλείποντες καθετηριασμοί; Πριν απαντήσουμε αυτό το ερώτημα, αγαπητοί αναγνώστες, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε...
Τι είναι η σκλήρυνση κατά πλάκας;
Κατά πλάκας σκλήρυνση: Αυτά που πρέπει να γνωρίζετε. Τι είναι η κατά πλάκας σκλήρυνση (multiple sclerosis); Η σκλήρυνση...
Τι είναι η ακράτεια υπερπλήρωσης;
Τι είναι η ακράτεια υπερπλήρωσης; Είναι κάθε ακούσια απώλεια ούρων η οποία σχετίζεται με υπερβολική διάταση της ουροδόχου...
Ορισμός της ακράτειας ούρων
Ακράτεια ούρων χαρακτηρίζεται η κατάσταση κατά την οποία παρουσιάζεται ακούσια απώλεια ούρων συνεχώς ή κατά διαστήματα. Η...

Χρήσιμοι ιστότοποι-links

Πολιτική και όροι χρήσης

Διαβάστε την πολιτική και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επικοινωνία και χάρτης τοποθεσίας

SOLUTION MEDICAL CARE  Εισαγωγή-Εμπορία Ιατρικών Ειδών- Κεντρικό: Γραφεία - Έκθεση Χαλκιδικής 51, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Τ +30 2310 943.313, 2310 303.013, F +30 2310 935.8455 Κεντρική Αποθήκη Πρασακάκη 97 & Σκουφά, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης  Υποκατάστημα:Μεσσηνίας 21,11526, Αμπελόκηποι Αθήνα, Τηλ:210 6532561, Fax:2109767343
Δείτε τα πλήρη στοιχεία και χάρτη θέσης...