Μενού Προϊόντων

Ειδήσεις

Λίστα Επικοινωνίας

Συσκευή εντοπισμού

Otiom Συσκευή εντοπισμού ατόμων με άνοια και όχι μόνο!!
Τι είναι το Otiom σετ;

Το Otiom είναι μια επαναστατική συσκευή εντοπισμού που εμποδίζει τα άτομα με άνοια να χαθούν.

Το Otiom έχει σχεδιαστεί για οίκους ευγηρίας ή ιδιώτες και είναι αποτέλεσμα ενός πολυετούς αναπτυξιακού προγράμματος με φροντιστές, ερευνητές, συλλόγους, δήμους, άτομα με άνοια και τους συγγενείς τους.

Με το Otiom, οι φροντιστές δημιουργούν προσαρμοσμένα επίπεδα ασφάλειας που καθορίζουν τα όρια που πρέπει να βρίσκεται το κάθε άτομο. Εάν κάποιο άτομο εγκαταλείψει το επίπεδο αυτό, οι φροντιστές ή οι συγγενείς λαμβάνουν ειδοποίηση με μήνυμα κειμένου και η εφαρμογή Otiom τους δείχνει την τοποθεσία του.

Χάρη στη νέα του τεχνολογία, το Otiom είναι η μοναδική λύση της αγοράς που μπορεί να εντοπίσει άτομα με άνοια τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Το Otiom σέβεται την ανεξαρτησία και την αξιοπρέπεια ενός ατόμου. Δεν είναι συσκευή παρακολούθησης. Αντ 'αυτού, ειδοποιεί τους φροντιστές μόνο εάν ένα άτομο εγκαταλείψει το ατομικό επίπεδο ασφαλείας του.

Το Otiom-tag είναι τοσο ανθεκτικό ώστε να μπορεί να μπει σε πλυντήριο ρούχων,μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα ακόμη και εάν το άτομο που την φέρει πέσει μεσα στο νερό. Επιπλέον, η μπαταρία του με μία φόρτιση διαρκεί έως και ένα μήνα.

Η βάση Otiom Home βρίσκεται στο επίκεντρο του συστήματος Otiom.

Αυτές οι συσκευές χαμηλού κόστους μπορούν να εντοπιστούν σε οποιαδήποτε περιοχή για να δημιουργήσουν μια ασφαλή οικιακή ζώνη που καλύπτει οποιοδήποτε μέγεθος σπιτιού, από μια μονοκατοικία η διαμέρισμα έως ένα πολυώροφο γηροκομείο με εκατοντάδες ενοίκους.

Όσο το άτομο που φοράει το Otiom-tag και βρίσκεται εντός της καθορισμένης ζώνης, θεωρείται ασφαλές και ολόκληρο το σύστημα Otiom βρίσκεται σε αδρανή λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Αυτές οι εύκολες στην τοποθέτηση βάσεις έχουν σχεδιαστεί για να έχουν ελάχιστη κατανάλωση με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας να είναι έως και τρία χρόνια.

Το Otiom-tag φοριέται από άτομα που κινδυνεύουν να χαθούν. Μπορεί να φορεθεί γύρω από το λαιμό ή να είναι ραμμένο στα ρούχα (η συσκευή πλένεται και στο πλυντήριο IP68).

Διάρκεια ζωής μπαταρίας με μία φόρτιση: Έως και ένα μήνα.

Κατάλληλος σχεδιασμός

Το Otiom-tag σχεδιασμένο ειδικά για τα άτομα με άνοια. Είναι ουδέτερο, ευχάριστο στην αφή και απλό στην χρήση, δεν πρόκειται να προκαλέσει κάποια σύγχυση στο άτομο που την φέρει καθώς και στους διαχειριστές, διότι δεν έχει διακόπτες χειρισμού.
Δεν είναι άλλη μια απλή συσκευή GPS αλλά βασίζεται στην τεχνολογία Bluetooth, NB-IoT και GNSS
Λειτουργεί με το Otiom-app στο smartphone σας, σε iOS και σε Android 8 ή νεότερο

Το σετ περιλαμβανει:
Το Otiom-tag
Μία συσκευή βάσης
Τον ασύρματο φορτιστή

Κατασκευασμένο πλήρως στην Δανία.

Ερωτήσεις

Τι είναι οι διαλείποντες καθετηριασμοί;
Τι είναι οι διαλείποντες καθετηριασμοί; Πριν απαντήσουμε αυτό το ερώτημα, αγαπητοί αναγνώστες, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε...
Τι είναι η σκλήρυνση κατά πλάκας;
Κατά πλάκας σκλήρυνση: Αυτά που πρέπει να γνωρίζετε. Τι είναι η κατά πλάκας σκλήρυνση (multiple sclerosis); Η σκλήρυνση...
Τι είναι η ακράτεια υπερπλήρωσης;
Τι είναι η ακράτεια υπερπλήρωσης; Είναι κάθε ακούσια απώλεια ούρων η οποία σχετίζεται με υπερβολική διάταση της ουροδόχου...
Ορισμός της ακράτειας ούρων
Ακράτεια ούρων χαρακτηρίζεται η κατάσταση κατά την οποία παρουσιάζεται ακούσια απώλεια ούρων συνεχώς ή κατά διαστήματα. Η...

Χρήσιμοι ιστότοποι-links

Πολιτική και όροι χρήσης

Διαβάστε την πολιτική και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επικοινωνία και χάρτης τοποθεσίας

SOLUTION MEDICAL CARE  Εισαγωγή-Εμπορία Ιατρικών Ειδών- Κεντρικό: Γραφεία - Έκθεση Χαλκιδικής 51, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Τ +30 2310 943.313, 2310 303.013, F +30 2310 935.8455 Κεντρική Αποθήκη Πρασακάκη 97 & Σκουφά, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης  Υποκατάστημα:Μεσσηνίας 21,11526, Αμπελόκηποι Αθήνα, Τηλ:210 6532561, Fax:2109767343
Δείτε τα πλήρη στοιχεία και χάρτη θέσης...