Μενού Προϊόντων

Ειδήσεις

Λίστα Επικοινωνίας

Επαναρυθμιζόμενη ταινία ακράτειας γυναικών Remeex K: 00-SREM01

Κωδικός: 00-SREM01

Εταιρεία: Neomedic
Επαναρυθμιζόμενη ταινία(sling) Remeex: Σετ κολπικής ταινίας ρυθμιζόμενης τάσης,από μονόκλωνο πολυπροπυλένιο με εμφυτεύσιμο ρυθμιστή τάσης από τιτανίο. Είναι μια νέα χειρουργική επέμβαση, για αποτελέσματα που κρατάνε μια ζωή για όλες τις περιπτώσεις γυναικείας ακράτειας από προσπάθεια. Το Remeex αποτελείται από μία επαναρυθμιζόμενη κολπική ταινία, η οποία δίνει στον γιατρό πλήρη έλεγχο στην τάση που θα ασκήσει στην ουρήθρα, όχι μόνο κατά την διάρκεια του χειρουργείου αλλά και όποτε χρειαστεί, σε όλη τη διάρκεια ζωής της ασθενούς.

 -Μειώνει την μετεγχειρητική επίσχεση
-Εξασφαλίζει μακροχρόνια αποτελέσματα στον έλεγχο της ακράτειας.
-Μειώνει το κόστος της επέμβασης,αφού δεν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής.

Τo Remeex είναι μια ταινία ελεύθερης ή ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΤΑΣΗΣ.
Μπορεί να τοποθετηθεί στη μέση ουρήθρα σαν ταινία ελεύθερης τάσης, αλλά και στον αυχένα της κύστης με τάση.
Μπαίνει σε όλες τις περιπτώσεις ακράτειας από προσπάθεια, καθώς και σε ακράτεια τύπου ΙΙ, ακράτεια τύπου III, μικτού τύπου ακράτεια.
Μπορεί να μπει και σε παλιές υποτροπιάζουσες επεμβάσεις τύπου (Stamey Κτλ) ή σε προηγηθείσα αποτυχημένη επέμβαση με άλλη ταινία.
Το μεγάλο πλεονέκτημα τoυ Remeex είναι ότι μπορεί να επαναρυθμιστεί ανά πάσα στιγμή.
Τo Remeex δεν είναι συγκρίσιμο με τις απλές ταινίες της αγοράς, αφού είναι ένα σύστημα που τοποθετείται σε περιπτώσεις που άλλες ταινίες δεν έχουν ένδειξη.

Η ρύθμιση της ταινίας δεν γίνεται την ώρα του χειρουργείου, υπό την πίεση του χρόνου και του οιδήματος, αλλά τις επόμενες ημέρες (μέγιστο 5 ημέρες), με την ασθενή σε όρθια θέση που είναι η φυσική στάση του ανθρώπου, και έτσι εξασφαλίζεται ο πλήρης έλεγχος της ακράτειας, και αποφεύγεται ο κίνδυνος εγκράτειας ή επίσχεσης.
Το ποσοστό επιτυχίας ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις να φτάνει το 98%,ενώ δεν υπάρχει κόστος για την πιθανή επαναρύθμιση που μπορεί να χρειαστεί και μετά την παρέλευση αρκετών ετών, μιας και αυτή γίνεται σε 5 λεπτά στα εξωτερικά ιατρεία, χωρίς να νοσηλευτεί η ασθενής.(Σε αντίθεση με τα άλλα συστήματα όπου πρέπει να ξαναγίνει χειρουργική επέμβαση, που συνήθως δεν είναι εφικτή λόγω ίνωσης).

Η τοποθέτηση του Remeex δεν διαφέρει σε τίποτα από την τοποθέτηση άλλων ταινιών που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά, παρά μόνο στο ότι πρέπει να γίνει επιπλέον μια υπερηβική τομή μήλους 4-5 εκατοστών, όπου μέσα της θα εμφυτευτεί ο μικρού μεγέθους ρυθμιστής τάσης.

Τι είναι τελικά το Remeex;
Είναι μια ενδοπρόθεση για τη χειρουργική αντιμετώπιση της ακράτειας από προσπάθεια, που επιτρέπει στον γιατρό να ρυθμίσει την τάση στην ταινία όποτε αυτός επιλέξει, και όχι την ώρα του χειρουργείο υπό την πίεση του χρόνου και της επέμβασης, επίσης μπορεί να ξαναρυθμίσει την ταινία με μια απλή επίσκεψη στο εξωτερικό ιατρείο μέσα σε 5 λεπτά, όποτε αυτό χρειαστεί.

Χρήσιμοι ιστότοποι-links

Πολιτική και όροι χρήσης

Διαβάστε την πολιτική και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επικοινωνία και χάρτης τοποθεσίας

SOLUTION MEDICAL CARE  Εισαγωγή-Εμπορία Ιατρικών Ειδών- Κεντρικό: Γραφεία - Έκθεση Χαλκιδικής 51, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Τ +30 2310 943.313, 2310 303.013, F +30 2310 935.8455 Κεντρική Αποθήκη Πρασακάκη 97 & Σκουφά, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης  Υποκατάστημα:Μεσσηνίας 21,11526, Αμπελόκηποι Αθήνα, Τηλ:210 6532561, Fax:2109767343
Δείτε τα πλήρη στοιχεία και χάρτη θέσης...