Μενού Προϊόντων

Ειδήσεις

Λίστα Επικοινωνίας

Συσκευή ηλεκτροδιέγερσης Intellistim UG

Κωδικός: 00-00758

To Intellistim UG είναι ένα σύστημα εξωτερικής ηλεκτροδιέγερσης με δύο 2 ανεξάρτητα κανάλια με προβολή σε οθόνη LCD για εφαρμογές νευροερεθισμού του περίνεου(Stimulation - Biofeedback) για όλες τις περιπτώσεις ακράτειας σε ανδρες και γυναίκες. 
 
Είναι σύστημα εύκολο στην χρήση του, διαθέτοντας 15 έτοιμα προγράμματα εκ των οποίων τα 4 είναι ελεύθερα για διαμόρφωση από τον γιατρό. 
 
To Intellistim ζυγίζει μόνο 75 γραμμάρια, και έχει συρταρωτό καπάκι για την ασφάλεια των ρυθμίσεων που έχουν τοποθετηθεί. 
Επιπλέον, διαθέτει έναν αριθμό από λειτουργίες και ρυθμίσεις τις οποίες μπορεί να επιλέξει ο γιατρός σύμφωνα με τις ανάγκες του ασθενή. 
Στην LCD οθόνη του, το Intellistim  απεικονίζει την τάση του ερεθισμού,τη διάρκεια του χρόνου ερεθισμού, του χρόνου που απομένει, καθώς και την ένταση.

2 ανεξάρτητα κανάλια με μεγάλη οθόνη LCD
2 επιλέξιμα συμμετρικά κύματα  χαμηλής συχνότητας
Η λειτουργία ΙntelliSTIM ® μπορεί να ενσωματωθεί σε 3 προγράμματα
15 προγράμματα των οποίων 4 ελέυθερα για επεξεργασία
11 προγράμματα με δυνατότητα αποθήκευσης
Οι παράμετροι εμφανίζονται ρυθμιζόμενοι σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας
Κύκλωμα προστασίας αισθητήρων
Βάρος 150 gr

OPTIMA ®
Κολπικός αισθητήρας για τη διέγερση και βιοανάδραση μέσω δύο ή τριών ημισφαιρικών υποαλλεργικά ηλεκτρόδια. Τα ηλεκτρόδια συνδέονται ανάλογα στους ειδικούς μυς που χρίζουν θεραπείας.  Τα ηλεκτρόδια έχουν σχεδόν μηδενική αντίσταση, η οποία δίνει εξαιρετικά άνετη διέγερση και μια πιο ευαίσθητη EMG βιοανάδραση.
NOVATYS Gold ®
Κλασικό σχήμα κολπικού αισθητήρα με υποαλλεργικά ηλεκτρόδια σε σχήμα δακτύλιου από κράμα χρυσού για εξαιρετικά άνετη διέγερση και βελτίωση της βιοανάδρασης.
V2B+ ®
Αισθητήρας με 2 ημι-δακτυλιοειδή ηλεκτρόδια για κολπική ηλεκτροδιέγερση & βιοανάδραση.
PERISIZE ®
Αισθητήρας με 4 ανεξάρτητα ημισφαιρικά ηλεκτρόδια για κολπική ηλεκτροδιέγερση & βιοανάδραση.
ANALIA ®, ANALYS ®, ANALYS+ ®
Αισθητήρας πρωκτού σε σχήμα δακτύλιου για ηλεκτροδιέγερση & βιοανάδραση. Το οδοντωτό σχήμα διευκολύνει την τοποθέτηση είτε για την θεραπεία του εξωτερικού σφιγκτήρα του πρωκτού ή των pubo-rectalis μυών.
TP2B+ minima ®
Κολπικός ανιχνευτής με 2 ηλεκτρόδια δακτυλιοειδή. Σε στυλ μικρού ταμπόν για την αποκατάσταση σε ύπτια, καθιστή ή όρθια θέση.
DT2P ®
Αισθητήρας δακτυλοειδής για στοχευμένη διέγερση των μυών του περίνεου , ή χαλαρωτικό θεραπεία για την δυσπαρεύνια περινεοτομής. Κατάλληλο για κλπική και πρωκτική θεραπεία.
AIR/VA® , AIR/ANA ®, RECTALYS ®
Ανιχνευτές προγεμισμένενου μπαλονιού για κολπική και πρωκτική μανομετρία και για ιδιοδεκτική ορθοπρωκτική αποκατάσταση από την παρακολούθηση του σφιγκτήρα του πρωκτού με ποικίλες πιέσεις του ορθού.
PEN/2 ®
Ηλεκτρόδια πέους για θεραπεία της ανδρικής ακράτειας ούρων.

Χρήσιμοι ιστότοποι-links

Πολιτική και όροι χρήσης

Διαβάστε την πολιτική και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επικοινωνία και χάρτης τοποθεσίας

SOLUTION MEDICAL CARE  Εισαγωγή-Εμπορία Ιατρικών Ειδών- Κεντρικό: Γραφεία - Έκθεση Χαλκιδικής 51, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Τ +30 2310 943.313, 2310 303.013, F +30 2310 935.8455 Κεντρική Αποθήκη Πρασακάκη 97 & Σκουφά, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης  Υποκατάστημα:Μεσσηνίας 21,11526, Αμπελόκηποι Αθήνα, Τηλ:210 6532561, Fax:2109767343
Δείτε τα πλήρη στοιχεία και χάρτη θέσης...