Μενού Προϊόντων

Ειδήσεις

Λίστα Επικοινωνίας

Ανατομικά επιθέματα ακράτειας για άντρες MoliMed® Premium for men

Κωδικός: 00-168600

Εταιρεία: Hartmann

Σε σχήμα τσέπης, το MoliMed Premium for men active προσφέρει υψηλή προστασία χωρίς να εμποδίζει την ελευθερία κινήσεων, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται διακριτικότητα.
Επιθέματα ακράτειας για άντρες με αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό με ουδέτερο pH και τεχνολογία Dry-Plus καθώς και υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές. Με επένδυση από μη υφασμένο υλικό σε ολόκληρη την επιφάνεια και λευκή εξωτερική πλευρά υφασμάτινης υφής, αδιαπέρατη από τα υγρά και αεροδιαπερατή χάρη στους μικροπόρους που διαθέτει. Ειδικά σχεδιασμένες για την ανδρική ανατομία για ασφαλή προστασία και άνεση. Προστατεύουν από την υπερβολική υγρασία, είναι διακριτικές, με φαρδιές κολλητικές λωρίδες για εύκολη στερέωση στο εσώρουχο. Διατίθενται σε δύο τύπους.
Εφαρμογή: Για άνδρες με ελαφριάς μορφής ακράτεια, π.χ. μετά από επεμβάσεις προστάτη. Κατάλληλα ως άνετα, ασφαλής και διακριτική προστασία για δραστήρια και κινητικά άτομα.
MoliMed® Premium for men active
Σε σχήμα τσέπης που εφαρμόζει γύρω από το πέος. Ενδείκνυνται για ελαφριάς μορφής ακράτεια για εξαιρετικά διακριτική φροντίδα.
MoliMed® Premium for men protect
Σε σχήμα V με σύστημα εσωτερικών τοιχωμάτων που καλύπτουν όλη την ουρογεννητική περιοχή και διασφαλίζουν αξιόπιστη προστασία. Ο ειδικός απορροφητικός πυρήνας εγκλωβίζει ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες υγρών με ταχύτητα και σιγουριά. Το MoliMed Premium for men protect περιβάλλει ολόκληρη την ουρογεννητική περιοχή προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασία.

Για παραγγελίες μπορείτε να μπείτε στο νέο μας e-shop

https://www.medica100.com/el/565-panes-akrateias

 Περιφέρεια γοφών/ απορροφητικότητα   Μέγεθος  Κωδικός   Τεμάχια
 MoliMed® Premium for men active  13 x 15 cm   168 600     14 
 MoliMed® Premium for men protect  34 x 18 cm   168 705     14 

Σχετικά προϊόντα

MoliCare Mobile® σλιπ ακράτειας με υφασμάτινη υφή
Το αόρατο αλλά αξιόπιστο σλιπ ακράτειας MoliCare Mo-bile φοριέται και αφαιρείται όπως τα κοινά εσώρουχα.  Με αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό τεχνολογίας Dry-Plus με...
Δείτε αναλυτικά
MoliCare Premium soft Πάνες ακράτειας ημέρας με αεροδιαπερατά πλαϊνά 30αδα
Η φιλική προς το δέρμα πάνα ακράτειας με εξωτερική όψη υφασμάτινης υφής. Πάνα ακράτειας MoliCare Premium soft με εξωτερική όψη υφασμάτινης υφής, αδιαπέρατη από τα υγρά,...
Δείτε αναλυτικά

Χρήσιμοι ιστότοποι-links

Πολιτική και όροι χρήσης

Διαβάστε την πολιτική και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επικοινωνία και χάρτης τοποθεσίας

SOLUTION MEDICAL CARE  Εισαγωγή-Εμπορία Ιατρικών Ειδών- Κεντρικό: Γραφεία - Έκθεση Χαλκιδικής 51, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Τ +30 2310 943.313, 2310 303.013, F +30 2310 935.8455 Κεντρική Αποθήκη Πρασακάκη 97 & Σκουφά, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης  Υποκατάστημα:Μεσσηνίας 21,11526, Αμπελόκηποι Αθήνα, Τηλ:210 6532561, Fax:2109767343
Δείτε τα πλήρη στοιχεία και χάρτη θέσης...