Μενού Προϊόντων

Ειδήσεις

Λίστα Επικοινωνίας

Σύστημα κρυοθεραπείας Zimmer Cryo 6

Κωδικός: Cryo 6

Εταιρεία: Zimmer
To σύστημα κρυοθεραπείας Cryo 6 είναι σχεδιασμένο για επιφανειακές αισθητικές επεμβάσεις.

Το σύστημα Cryo 6 προορίζεται για την ελαχιστοποίηση του πόνου και της θερμικής βλάβης κατά τη διάρκεια του λέιζερ και των δερματολογικών θεραπειών και για την προσωρινή τοπική αναισθησία, αποφεύγοντας τις ενεσεις.

Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους ψύξης, όπως η ψύξη μέσω επαφής, ο ψεκασμός κρυογόνου ή οι παγοκύστες, το Cryo 6 μπορεί να δροσίσει την επιδερμίδα πριν, κατά και μετά την εφαρμογή του λέιζερ χωρίς να παρεμβαίνει στην ακτίνα του λέιζερ.

Το σύστημα κρυοθεραπείας Cryo 6 διαθέτει δύο καταστάσεις λειτουργίας. Ο χειριστής πολύ εύκολα μπορεί να μεταβεί από την μία κατάσταση στην άλλη.
1. Cryo 6 Derma
2. Cryo 6 Physio


Το Cryo 6 είναι ανεξάρτητη μονάδα. Λειτουργεί με κλειστό κύκλωμα ψύξης. Δεν απαιτείται η χρήση αναλωσίμων. Αυτό παρέχει τη μέγιστη απόδοση με το ελάχιστο κόστος.
Για να εξασφαλιστεί η ταχεία μείωση στην θερμοκρασία του δέρματος, εφαρμόζεται ψυχρός αέρας στο δέρμα σε -42 ° C. Αυτό παρέχει μια πτώση στη θερμοκρασία του δέρματος στους 2-5 ° C μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, προσφέροντας μια ισχυρή αναλγητική δράση χωρίς κινδύνους.

 • Οθόνη: LCD
 • Μέγιστη κατανάλωση: 1 KW
 • Διαστάσεις: 39 x 68x 64 cm
 • Βάρος: 60 kg
 • Παροχή ρεύματος: 230 V / 50 Hz
 • Πιστοποιητικά: CE, ISO 13485

Σύστημα Ψύξης  Cryo 6
 • Θερμοκρασία ψυχρού αέρα: -42°C
 • Προεπιλογή Προγράμματος: Επιλογή από την οθόνη αφής
 • Χρόνος θεραπείας: Παραμετροποιήσιμος
 • Ένταση ροής αέρα: 9 επίπεδα, ρυθμιζόμενα από 100 lt/mn ως 1000 lt/mn
 • Σωλήνας θεραπείας: Ειδικός ελαφρύς σωλήνας / μήκους 180 cm (300 cm κατεπιλογή)

Cryo 6 Derma

Η κατάσταση λειτουργίας Derma έχει σχεδιαστεί για την επιφανειακή ψύξη του δέρματος κατά την εφαρμογή επεμβάσεων με Laser. Αποσκοπεί στην ελαχιστοποιήσει του πόνου και την προστασία από θερμική βλάβη κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του Laser σε δερματολογικές θεραπείες, όσο και για την προσωρινή ανακούφιση, τοπική αναισθησία για ενέσιμες θεραπείες.

Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους ψύξης, όπως η ψύξη επαφής , σπρέι κρυογόνου ή παγοκύστες, το Cryo 6 ψύχει την επιδερμίδα πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την εφαρμογή του λέιζερ, χωρίς να παρεμβάλει στηνεφαρμογή της δέσμης του Laser.

Cryo 6 Physio

Σε κατάσταση λειτουργίας Physio το Cryo 6 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση παθήσεων και αποθεραπείας όπως:

-Οξείες / χρόνιες παθήσεις του σκελετικού και μυϊκού συστήματος
- Φλεγμονές
- Μυϊκές συσπάσεις
- Τραυματισμούς αθλητών
- Μετεγχειρητική αποθεραπεία
- Νευρολογικές διαταραχές

Η κρυοθεραπεία με ψυχρό αέρα είναι μια αποτελεσματική και απλή στη χρήση μέθοδος που χρησιμοποιείται για πολλές ενδείξεις με τους ακόλουθους θεραπευτικούς στόχους:

- Μείωση του πόνου
- Μείωση των φλεγμονών
- Αντιμετώπιση θλαστικών τραυματισμών
- Αύξηση του μεταβολισμού
- Αντιμετώπιση Πρηξιμάτων και οιδημάτων

Η ισχυρή αγγειοσυστολή, που προκαλεί η έντονη εφαρμογή του κρύου αέρα, επιβραδύνει την υπεραιμική αντίδραση του εξωτερικού ιστού και υποστηρίζει την αναλγητική δράση.

Σύντομες θεραπείες από 1 έως 5 λεπτά, σε συνδυασμό με μια υψηλή ροή αέρα, έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ισχυρού αναλγητικού αποτελέσματος.
Μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας θεραπείες μπορούν να οδηγήσουν σε βαθύτερα αποτελέσματα, με ιδιαίτερη αντιφλεγμονώδη δράση.

Θεραπείες από 5 έως 10 λεπτά με χαμηλή ροή αέρα, μπορούν να επιτύχουν μείωση της μυϊκής υπερέντασης και του πρηξίματος.
Η θετική επίδραση επί των οιδημάτων και των φλεγμονών επιτρέπει μια αποτελεσματική θεραπεία για ασθενείς με αρθρίτιδα, ρευματοειδή αρθρίτιδα, μετεγχειρητικές καταστάσεις και τενοντίτιδες.

Χρήσιμοι ιστότοποι-links

Πολιτική και όροι χρήσης

Διαβάστε την πολιτική και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επικοινωνία και χάρτης τοποθεσίας

SOLUTION MEDICAL CARE  Εισαγωγή-Εμπορία Ιατρικών Ειδών- Κεντρικό: Γραφεία - Έκθεση Χαλκιδικής 51, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Τ +30 2310 943.313, 2310 303.013, F +30 2310 935.8455 Κεντρική Αποθήκη Πρασακάκη 97 & Σκουφά, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης  Υποκατάστημα:Μεσσηνίας 21,11526, Αμπελόκηποι Αθήνα, Τηλ:210 6532561, Fax:2109767343
Δείτε τα πλήρη στοιχεία και χάρτη θέσης...