Επισκεφτείτε το e-shop μας medica100.com

Καλάθι
cart
(0)
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Δωρεάν αντικαταβολή για τα εγγραμμένα μέλη.
Τελικό Ποσό0 €

Όροι χρήσης

 • 1. ΟΡΟΙ

  Το soutionmedical.gr αποτελεί τον ιστότοπο έκθεσης προϊόντων, μέσω διαδικτύου, που δημιουργήθηκε από την εταιρεία με την επωνυμία Χαηαναστασίου Χ. και Σια ΟΕ, με διακριτικό τίτλο Solution Medical Care, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Χαλκιδικής 51, ΤΚ 55535 με ΑΦΜ: 999735059 και ΔΟΥ: Ζ' Θεσσαλονίκης
  Τηλ:2310303013
  Τηλ:2310943313
  fax:2310935845
  e-mail: sales@solutionmedical.gr

  Παρακαλούμε να διαβάζετε προσεκτικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές. Η Solution Medical Care διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις. Η Solution Medical Care αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή.

  2.ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

  Η Solution Medical Care καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το δικτυακό χώρο συγκεντρώθηκαν και ελέγχθηκαν με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή. Η εταιρεία δεσμεύεται, ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών, που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών, που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας. Η εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν λάθη ή παραλείψεις.

  Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα, που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες, όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Οποιαδήποτε αναφορά ή και εξωτερικοί σύνδεσμοι (links) σε άλλα websites, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και η Solution Medical Care δεν φέρει ευθύνη για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, που παρέχονται στους εξωτερικούς αυτούς συνδέσμους. Η ιστοσελίδα επίσης δεν φέρει ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

  Στην ιστοσελίδα, οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές.  Καμία εγγύηση δεν μπορεί να παρασχεθεί για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η εταιρεία, κατά την απόλυτη κρίση της, δικαιούται να τερματίσει ή να αναστείλει τη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της, οποιαδήποτε στιγμή, για οποιαδήποτε λόγο (πχ διαδικασίες συντήρησης), χωρίς να ευθύνεται.

  3. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

  Η ιστοσελίδα www.solutionmedical.com είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Solution Medical Care. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την Solution Medical Care συμπεριλαμβανομένων εικόνων, αρχείων ήχου, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Solution Medical Care και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Solution Medical Care ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Solution Medical Care ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

  Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα www.solutionmedical.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

  Οι επισκέπτες του www.solutionmedical.gr διατηρούν ένα περιορισμένο και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα www.solutionmedical.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ' όσον αυτό το hyperlink δεν περιγράφει την www.solutionmedical.gr ή τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με ψευδή, παραπλανητικό και μειωτικό τρόπο.

  4. ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

  Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.solutionmedical.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, βλαβερό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, που αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο και δεν δικαιούται να μεταδοθεί, σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), που παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

  5. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  Η εταιρεία αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και για τον λόγο αυτό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η εταιρεία, ρητά σας διαβεβαιώνει ότι σε καμία περίπτωση δεν διακινεί, δεν πουλάει, και δεν ενοικιάζει προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται σε κεντρικούς server της εταιρείας, οι οποίοι λειτουργούν υπό καθεστώς υψηλού επιπέδου ασφαλείας και οι οποίοι προστατεύονται από ακατάλληλη χρήση και δεν είναι προσβάσιμοι από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη και πληροί όλες τις προϋποθέσεις συμμόρφωσης του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR).

  Τα προσωπικά σας δεδομένα, που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.solutionmedical.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, μόνο εφόσον έχετε δηλώσει τη ρητή συναίνεση σας. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

  Εδώ μπορείτε να δείτε με λεπτομέρεια την Πολιτική απορρήτου της Solution Medical Care.

  6. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL (NEWSLETTERS)

  Η εταιρεία, ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά e-mail.
  Η εταιρεία δεν ευθύνεται εάν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παράδοση
  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της εταιρείας, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του site.
  Η ενημέρωση από την εταιρεία, γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Αντίθετα, σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στην εταιρεία, χρησιμοποιώντας το e-shop μας, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (e-mail) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας.

  Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

  7. ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

  Στη Solution Medical Care ενδιαφερόμαστε ιδιαιτέρως για την εξυπηρέτηση των αναγκών των καταναλωτών και την επίλυση τυχόν προβλημάτων που έχουν από τις συναλλαγές τους μαζί μας. Οποιαδήποτε διαφωνία σχετίζεται με την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται καταρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά και σε περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας αρμόδια κατά τόπο θα είναι τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ
ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

 
 
top